Transcendens er kilden til kreativitet

Forbind dig med dybere niveauer udover sind, udover følelser, som er kreativitet i dens renhed

Grundkurset Vedic Art

Vi gennemgår 17 kunstprincipper og værktøjer i kunst: Først gennemgåes princippet, så gives der øvelser hvor du som deltager får en praktisk oplevelse af princippet, og tilsidst forbinder vi oplevelsen med den dybe viden i princippet. I starten af kurset beskæftiger vi os med kunstens grundredskaber.
I resten af kurset beskæftiger vi os med mere overordnede principper i kunst.
Gennem utraditionelle og inspirerende tegne / male øvelser vil du få en indre oplevelse af dem og se sammenhængen mellem dit eget liv og det der kommer til syne og udfolder sig i materialet. 
Vedic Art Fortsætterkursus

Når man har taget grundkurset kan man tage fortsætterkurser og fordybe sig i processen.

Kursusstrukturen på fortsætterkurset er anderledes end på grundkurset, hvor man får øvelser til hvert princip. Der er mere tid til fri skabelse, så man kan gå dybere ind i processen.


Lærerkursus

Når du har taget grundkurset og fortsætterkursus er det muligt er at være med på Vedic Art lærertræningskursus. Lær selv hvordan du kan holde fysiske kurser i Vedic Arts 17 principper. Du lærer hvordan du kan undervise andre i at forbinde kunst med deres bevidsthed.

Fortsætterforløb med Vedic Art

Der er flere forskellige måder at fortsætte efter grundkurset Vedic Art.

På fortsætter kurser vil jeg hver mødegang tale om principperne, og også give mere uddybende viden om dem, som relaterer til vores liv. Og mere viden om den kreative proces. 

1ste Fortsætterkursus

Man kan tage det der kaldes Vedic Art Fortsætterkursus, hvor der er det der kaldes tillægsprincipper. Det er en uddybning af de 17 principper for Vedic Art. De  Fortsætter kurser er 4 dages forløb

For at tage lærerkurset og lære hvordan man selv holder fysiske Vedic Art kunstkurser er forudsætningen at man har taget grundkurset og fortsætterkurset.

Fortsætterkursus pris 2300 kr. Materialer medbringer man selv.

Name and Form
Hvis man har taget fortsætterkurset, kan man tage Navn og Form kurset som er en opfølger med mere fokus på tegning og det andet princip i Vedic Art, som er form.

Drawing without Boundaries 
Det næste kursus Drawing without boundaries har også fokus på tegning, men er bedst efter Navn og Form kurset, da det bygger videre på det.