Vil du lære andre hvordan de  opliver de forbinder kreativitet med bevidsthed?

Vedic Art hjælper os med at kontakte dybere niveauer af os selv, så vi kan skaber derfra. Den dybeste kreativitet er fra et plan udover krop, sind, følelser og sanser.

Veda betyder viden på sanskrit. Det er essensen af vores dybeste Selv, at vi har alt vi behøver indeni. Kurset “Vedic Art: Din Egen Vej til Kunst og Kreativitet” gennemgår 17 kunstprincipper som form, farve og proportion på en utraditionel måde. Gennem inspirerende tegne og male øvelser vil du se sammenhængen mellem dit eget liv og det der kommer til syne og udfolder sig i materialet. 

På denne måde får kunstudøvelsen en helt ny og større dimension. Den voksende indre skaberkraft giver fornemmelsen af, at alt er muligt.

Når du har taget grundkurset og fortsætterkursus er det muligt er at være med på Vedic Art lærertræningskursus. Lær selv hvordan du kan holde fysiske kurser i Vedic Arts 17 principper. Kurset koster 9000 kr.


Veda og kunst

Kunst og Bevidsthed

Dette kursus har som mål at relatere kunst til hele mennesket: sanser, krop,følelser, intellekt, og bevidsthed. Det glemte element i kunst er ofte bevidsthed, som er den beholder der rummer alt. Det er den stille essens af os selv. Det er hvad man på sanskrit kalder Veda eller viden, fordi vi indeni os har et uendeligt skatkammer af viden, kreativitet og intelligens. Man kan derfor kalde dette kursus for et kursus i Vedisk kunst eller bevidsthedsbaseret kunst.

Hvad der adskiller Vedic Art fra andre kunstkurser

Når du bruger mere af dig selv og din kreativitet, opstår der naturligt en større indre glæde og livskraft. Denne øgede kontakt med livsglæden giver energi til andre områder af dit liv. Kurset er ikke kun et kunstkursus, men også en vej til at få en dybere indsigt i tilværelsen.

-Og så kan alle være med, også selvom man ikke har malet før. 

-Giv din indre kunstner en chance.-

at give en dybere oplevelse af de indre skabende processer og din egen kreativitet. 

– at se nye muligheder i et billede og afprøve nye materialer og veje. Dette resulterer ofte i et nyt syn både på kunst og livet i almindelighed.

– at give redskaber til at bryde en evt. blokering eller uninspireret tilstand og finde ind til den altid levende eksisterende, men til tider skjulte dybe skaberkraft.

– at lære at give slip, og dermed blive en kanal for endnu større skaberkræfter. 

– at bryde pressset fra den indre selvcensurs snærende bånd.

– at give oplevelsen hvordan alle kunstprincipper ultimativt relaterer til ens eget inderste selv og give visionen af hvilken relevans det har i det daglige liv.

Som det måske fremgår af ovenstående er hensigten med dette kursus mere vidtgående end blot at lære at tegne en streg eller sammensætte farver. Kurset tilsigter du finder din egen vej til kunst og kreativitet