Online forløb med Vedic Art

I det online forløb med Vedic Art, kan du få kreativiteten med ind i din hverdag og fordybe dig i den kreative proces og virkelig se sammenhængen mellem dit liv og Vedic Art, så du får det integreret i dagligdagen.

Vi mødes en gang om ugen over zoom og du arbejder også selv med principperne og øvelser i løbet af ugen og du får ligeledes adgang til inspiration og nogle lektioner online.

På den måde er der en fin balance af at være sammen, og man kan selv fordybe sig, når det passer og lave hjemmearbejde, så man mere kan arbejde løbende med Vedic Art .

Vedic Art online forløb starter d. 17. marts 2024

Vi mødes online over zoom en gang om ugen i 5 uger og gennemgår Vedic Art kunst principper sammen, og derudover er der i forløbet kreativ fordybelse og inspiration som tilsendes imellem hver session, som kan laves når det passer dig.

 Søndag d. 17. marts kl 13-17 over zoom med Eva

Tirsdag d. 19. marts fordybelse og inspiration*

Onsdag d. 20. marts kl 18-21 over zoom med Eva

Lørdag d. 23. marts fordybelse og inspiration*

Onsdag d.27. marts kl 18-21 over zoom med Eva

Lørdag d. 30. marts fordybelse og inspiration*

Onsdag d. 3. april kl 18-21 over zoom med Eva

Lørdag d. 6. april fordybelse og inspiration*

Onsdag d. 10. april kl 18-21 over zoom med Eva

*Datoerne i mellem zoom møder er stof til inspiration og eftertanke og tager ikke tid. De kan passes ind i din hverdag, og støtter dig i at det bliver et forløb.

Kursuspris: 2700 kr Studerende, arbejdsløse og pensionister 2100 kr. Materialer er ikke inkluderet. Materialeliste tilsendes ved tilmelding