Teknikken til vedvarende kreativ glæde

Intro til Vedic Art

Fuldstændig uanstrengt: Enhver kan være med

Undervisning af en erfaren Vedic Art lærer med over 20 års erfaring.

 Udfold din kreativitet, Udfold dig selv

Hvad er vedic art?

De 17 principper

Vedic Art benytter 17 kunst principper, såsom form, farve og balance, men gennemgår dem på en sådan måde at man ved at arbejde med dem meget utraditionelt, får en indre oplevelse af dem og deres relation til ens eget liv. 

Kreativitet ligger på
Dybere lag
af din bevidsthed

Historien bag

Kunstneren fremmer livet på et livløst stykke papir eller i en sten. Hvor livløs er ikke en sten! Men en kunstner, en billedhugger sætter liv i den. 

Det er derfor, det bliver kaldt en kunst. Det er en lille ting indenfor få centimeters eller meters begrænsning, men det liv, den udstråler, er et vidnesbyrd om livets fuldkommenhed, værens ubegrænsethed. Det appellerer straks til ethvert hjerte. Et kunstværk er blot en bølge af livet, en bølge af kærlighed, en bølge af evighed. 

Maharishi 

Eva om Vedic Art

Vil du vide mere om Vedic Art eller være med på et kursus?

Curt Källman

Grundlægger af Vedic Art og visionær

Vedic Art lærer ingen at male, nej, Vedic Art er en måde at huske, hvordan man maler. Ikke bare at huske, hvordan kunst skabes. Fra det første øjeblik, man hører de 17 vediske principper for kunst, begynder man at huske hele historien om ens liv. Hvor vi kommer fra og hvor vi skal hen. Vedic Art er et navigationskort. Brug kompasset i din hjerne til at finde fredens kammer i dit hjerte. Når du dypper din pensel i lys, rum og lykke vil evigheden blive afbildet. Når du går ind i dit kunstværk – i din egen selv-referende dialog – finder du den kode til hvordan livet kan leves, og hvordan et kunstværk kan åbne døre i himlen og på jorden.

Curt Källman.

Vedic Art er grundlagt af kunstneren og visionæren Curt Källman. Hans livsarbejde var virkelig at forbinde kunst med den transcendentale virkelighed, som overskrider tid og rum, og han har inspireret og betydet ufattelig meget for tusindvis af menneskers liv i hans fødeland Sverige og over hele verden. Han erkendte tidligt at al viden er indeni os selv, og han viste vejen gennem kunst.

Curt talte ofte om at have penslerne i himlen og fødderne på jorden.