fortsætterkurser i Vedic Art

17 principper til kunst og kreativitet på din egen måde

Kurset Din Egen Vej til Kunst og Kreativitet gennemgår traditionelle kunstprincipper som form, farve og proportion på en utraditionel måde. Man arbejder med kunstprincipperne ved at gennemgå lette tegne/male øvelser, men relaterer samtidig principperne til sig selv og sit eget liv.

Kunstudøvelsen får en helt anden relevans, når man leger den indre kunstner og skaberkraft frem og får oplevelsen af at alt er muligt. 

Når man har taget grundkurset kan man tage fortsætterkurser og fordybe sig i processen.

Fortsætter kurser er 4 dages forløb

Der er mange forskellige måder at fortsætte efter Vedic Art grundkurset. 

nogle af mulighederne:

Kursusstrukturen på fortsætterkurset er anderledes end på grundkurset, hvor man får øvelser til hvert princip. Der er mere tid til fri skabelse, så man kan gå dybere ind i processen.

Hver mødegang vil jeg tale om principperne, og også give mere uddybende viden om dem, som relaterer til vores liv. Og mere viden om den kreative proces.

1ste Fortsætterkursus

Man kan tage det der kaldes Vedic Art Fortsætterkursus, hvor der er det der kaldes tillægsprincipper. Det er en uddybning af de 17 principper for Vedic Art.

2ndet Navn og form

Hvis man har taget fortsætterkurset, kan man tage Navn og form kurset som er en opfølger med mere fokus på tegning og det andet princip i Vedic Art, som er form. 

3rd Drawing without boundaries

Det næste kursus Drawing without boundaries har også fokus på tegning, men er bedst efter Navn og Form kurset, da det bygger videre på det.

Forberedelse til lærerkurset

For at tage lærerkurset og lære hvordan man selv holder fysiske Vedic Art kunstkurser er forudsætningen at man har taget grundkurset og fortsætterkurset.

Fortsætterkursus pris 2300 kr for 4 dage.

Materialer medbringer man selv.